Followers

Friday, November 18, 2011

Monday, September 12, 2011

Outstation...

bushan nie bile outstation kt seremban nie....xtau nk jln kemane..
sesape de idea x???
HELP ME.......

Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, August 31, 2011

HaTi SeoRang Wanita



Andainya lelaki tahu..
Apabila seorang perempuan itu mengalirkan air mata
itu bukan bermakna dia lemah,
tetapi dia sedang mencari kekuatan
untuk terus tabah mencintai lelaki itu ..







Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, June 22, 2011

HANA Masuk CONTEST!!!!

Assalamualaikum..hye sume blogger bz ker..hope u all ade mase bace entry i kejap k..hurm...buat muke comel jap ;) ^_^ hehehe.... So hana nk mintak amik perhatian jap k untuk baca jap tau..hehe..

hana masuk contest nie sesaje nk cube nasib..cam teringin jer, masuk contest tau. Siapa yang tak nak menang kan kalau hadiah dia memang best gak la... hana harap korang pun dengan senang dan suke hatinya tolonglah like k.
hana baru je masuk contest nie, so mengharapla like yg byk..hehe..

CONTEST YG HANA MASUK ANDA DAN SHAWLS CONTEST

pic nie yg HANA letak k...



jgn lupe like k..i love u al... ;)


tp kn sebewlum tue kena like page dia dlu tau.. Raudhah Shawl Store
Image Hosted by ImageShack.us pastu ley KLIK NIE PLAK dan jgn lupe LIKE... ;)

Monday, June 20, 2011

SeLamaT haRi Bapa

Selamat Hari Bapa kpd smua bapa2 dipelusuk dunia...rindu sesgat kt Arwah Abah..thn nie 1st xdapt wish hr bapa kt aBah..
sob..sob..sob..



Untuk setiap titis peluh,
Untuk setiap kerut di Dahi mu yang tak sempat ku hitung,
untuk setiap jaga dan ketika kau merindukanku,
untuk tempat duduk terbaik di bahu mu yang sasa ketika aku merajuk tak mau ke sekolah, untuk titis “air mata” mu yang begitu mahal ketika kau risaukan ku,
untuk kepercayaan mu kepada ku, meski sering kali ku khianati.
Aku Tak akan mampu membalas segalanya... SEMOGA ALLAH MENGGANTI SEMUA NYA DENGAN SYURGA. Semoga bisa ku balas dengan SYURGA yang Allah beri..

Image Hosted by ImageShack.us

Saturday, May 7, 2011

iTu Aku


*HANA ZAMREE with my shawl..sesuke hati bergaye...yeke..opsstttt...*




*lalalalalalala........*





Image Hosted by ImageShack.us

Selamat hari ibu..mak



Name mak sayep : ngainah binti haji yusof@ishak(ainah)
sayep syg mak sayep sesgat sbb mak adelah segale2 nye bg sayep...
muah syg mak..i love u so much mak..



Image Hosted by ImageShack.us

Thursday, April 28, 2011

Saat Terakhir - ST12

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun kubayangkan
Kau akan pergi tingalkan ku sendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit kurasakan
Kau akan pergi tingalkanku sendiri

Dibawah batu nisan kini kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu.. begitu dalam
Sungguh ku tak sanggup ini terjadi
Karna ku sangat cinta

(*)

Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

Satu jam saja kutelah bisa
Cintai kamu,kamu,kamu dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup

Satu jam saja kutelah bisa
Sayangi kamu dihatiku
Namun bagiku melupakanmu butuh waktuku seumur hidup
Dinantiku

oooo… oowwwoo


Image Hosted by ImageShack.us

Monday, March 21, 2011

Hujung Mggu di Rumah Warisan Melaka

Hujung mggu sayep di rumah seorg kwn my sis..so uniqe n creative husband nyer...sume decor di buat sndr..sayep sgat suke utk di ambil pichaa nye...hehehe
^_^












Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, March 16, 2011

wedding Wan









































best nye bile tgk kwn2 da kawin..rase teringin plak..
huhuhu..gatal sudah..

Image Hosted by ImageShack.us
Daisypath Next Aniversary Ticker